top of page

Termeni și condiții

1. Introducere 

Acest document reprezintă termenii si condițiile standard ale site-ului web adriangiurgiu.ro conținute în cadrul site-ului curent, condiții ce vor guverna utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web adriangiurgiu.ro, inclusiv a tuturor paginilor din acest site (denumite în mod colectiv acest "site").

 

Acești Termeni se aplică asupra utilizării de către dumneavoastră a acestui site web astfel că prin utilizarea acestuia, acceptați în mod expres și implicit toți termenii și condițiile conținute aici în întregime. Nu trebuie să utilizați acest site web, dacă aveți obiecții cu privire la oricare dintre acești termeni și condiții standard ale site-ului, putând-ne contacta pentru a discuta eventualele obiecții înainte de începerea utilizării. 

Acest site web nu este destinat utilizării de către minori (definiți ca cei care nu au cel puțin 16 ani). 

  

2. Proprietatea intelectuala  

În afară de conținutul pe care îl dețineți, pe care este posibil să fi optat să îl includeți pe acest site web, în conformitate cu acești Termeni și/sau licențiatorii săi dețin toate drepturile asupra proprietății intelectuale și a materialelor conținute în acest site web, iar toate aceste drepturi sunt rezervate. Vi se acordă numai o licență limitată, sub rezerva restricțiilor prevăzute în acești Termeni, în scopul vizualizării materialului conținut pe acest site web.

  

3. Restricții 

In cadrul utilizării acestui site, se aplica următoarele restricții: 

  • publicarea oricărui material al site-ului web în orice suport; 

  • vânzarea, sub licențierea și/sau comercializarea în alt mod a oricărui material al site-ului; 

  • efectuarea și/sau afișarea publică a oricărui material al site-ului web; 

  • utilizarea acestui site web în orice mod care este sau poate fi dăunător acestui site web; 

  • utilizarea acestui site web în orice mod care afectează accesul utilizatorilor la acest site web; 

  • utilizarea acestui Site web contrar legilor și reglementărilor aplicabile sau într-un mod care cauzează sau poate cauza daune site-ului web sau oricărei persoane fizice sau entități juridice 

  • implicarea în orice extragere de date, recoltare de date, extragere de date sau orice altă activitate similară în legătură cu acest site web sau în timpul utilizării acestui site web; 

  • utilizarea acestui site web pentru a se angaja în orice publicitate sau marketing. 

Anumite zone ale acestui site web sunt restricționate de la accesul dumneavoastră, deținătorul site-ului putând restricționa în continuare accesul dumneavoastră la orice zona, în orice moment, la discreția sa absolută, fără necesitatea unui avertisment prealabil. Orice ID de utilizator și parola pe care le aveți pentru accesarea acestui site web sunt confidențiale și trebuie să le păstrați pentru dumneavoastră, utilizarea fiind permisa doar de persoana in cauza. 

  

4. Limitarea responsabilității 

În nici un caz adriangiurgiu.ro, nici unul din directorii și angajații săi, nu va fi răspunzător față de dumneavoastră pentru orice lucru care rezultă din sau în orice mod legat de utilizarea acestui site web, indiferent dacă o astfel de răspundere este sub contract, delictuală sau în alt mod, și adriangiurgiu.ro, nu poate fi considerat răspunzător pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care rezultă din sau în vreun fel legată de utilizarea de către dumneavoastră a acestui Site web. 

  

5. Confidentialitate 

In cadrul site-ului adriangiurgiu.ro,  colectăm doar cantitatea de informații personale necesare pentru a vă crea și menține contul si/sau aferenta procesului de adeziune la statutul de membru susținător al deputatului Adrian Giurgiu. Nu vom dezvălui nici informațiile dumneavoastră personale, nici nu le vom vinde nimănui. Includem întotdeauna o metodă de renunțare la mesajele noastre de marketing direct in cadrul mesajelor trimise catre dvs.. 

De asemenea trateaza cu atentie deosebita protectia datelor cu caracter personal, nota de informare fiind accesibila la adresa: https://adriangiurgiu/gdpr

  

6. Securitatea site-ului 

Toate datele fiind păstrate în SUA, au fost luate toate măsurile de securitate necesare atât pentru date stocate la nivel de server, cat si la toate informatiile aflate in tranzit, folosit toate masurile tehnice si organizatorice necesare (criptarea informatiei, instalare certificat SSL, protectia serverelor si a retelei, protectie antivirus, proceduri de backup si restaurare, segregarea accesului în functie de responsabilitate).

  

7. Legislatia aplicabila 

Acești termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația română. Litigiile apărute în legătură cu acești termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor române. De asemenea, ar trebui să citiți termenii și condițiile fiecărei platforme complementare cu care se integrează web-site-ul nostru. 

bottom of page